GoHalal menjalankan kempen berkonsepkan #1TAKCUKUP. GoHalal Promotion Item . Beli #1TAKCUKUP pasti nak beli banyak billa nampak item promotion di Gohalal. Apabila korang beli barang atau guna sesuatu, perasan tak selalu rasa macam benda tu tak cukup? Mungkin sebab barang tu cepat habis ataupun sebab benda tu memang kena ada lebih dari satu untuk menjalankan kehidupan harian. Sebab tu, GoHalal sangat memahami perasaan korang, dan dari situlah lahirnya kempen #1TAKCUKUP. Kempen #1TAKCUKUP akan mengutamakan barang yang digunakan hari-hari yang dijual pada harga promosi kalau beli lebih dari satu sepanjang bulan Februari ni! Tak lupa jugak, FREE SHIPPING pun akan ditawarkan sepanjang kempen #1TAKCUKUP untuk memenuhi permintaan korang semua! Selamat BerShopping!!!!!!